Styr lyset fra din smartphone

0
1949
Mobil lampe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Digitale apparater spiller en fortsat større rolle i vores livsstil. Vi kan blandt andet bruge vores smartphones til at betale med i butikker, til at købe materielle ting og til at slå alarmen i huset til og fra. Der findes stort set ikke grænser for, hvad en smartphone kan bruges til, og nu er der blevet tilføjet endnu en vild funktion til smartphonen: det er blevet muligt at styre lyset i huset fra en smartphone!

Sådan virker det

I al sin enkelhed fungerer det således, at du sætter produktet til at køre på dit trådløse netværk, hvorefter du har mulighed for at styre lyset i alle husets lamper ved hjælp af din mobiltelefon. På mobilen skal du ikke andet end at hente en app, og så er du klar til at styre lyset i huset. Appen kan hentes gratis til både Apple og Android, og ved hjælp af et enkelt tryk finder appen og boksen hinanden. Voila, så er det klar til brug.

Når du har fået sat det hele op, er du klar til at afprøve de mange forskellige muligheder. Med appen har du både mulighed for at ændre farven på pæren samt at skrue op og ned for lysstyrken, og der er ingen grænser for, hvilke farver eller lysstyrker du kan vælge. Du kan for eksempel skabe en helt perfekt romantisk stemning med din app. Du finder blot den lysfarve samt lysstyrke du ønsker, som for eksempel en afdæmpet orange, som tilføjer varme og stemning til rummet.

For at kunne udnytte disse fede funktioner, skal du bruge nogle bestemte pærer. Hvis du skal kunne bruge funktionen, skal du bruge dæmpbare LED pærer, eller anvende de pærer der følger med, når du køber boksen med lysstyring. Med disse typer pærer, som kan tilføje en million forskellige farver og nuancer til rummet, kan du sætte dit helt eget præg på dit hjem. Hvis der er en bestemt lystype du elsker, som for eksempel en flot solnedgang, kan du tilføje denne smukke farve til dine lamper, så du altid kan nyde lyset fra en smuk solnedgang i dit hjem. Du kan ligeledes holde en fed fest med festligt og farverigt lys, som du nemt kan ændre ved hjælp af din smartphone. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke farver og lysstyrker der kan komme ud af dine lamper.