Spice dit sexliv op med sexlegetøj

0
1109

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ønsker du at prøve noget nyt med din partner, som måske kan gøre jeres sexliv lidt mere spændende, så kan du med fordel inddrage sexlegetøj og redskaber under sex. Det kommer helt an på, hvad I har af fantasier, men der er mange muligheder for at udleve de fantasier ved at bruge sexlegetøj og lignende.

Brystklemmer til de kinky

Er du til kinky sex, så kan det være, at brystklemmer er noget for dig eller din partner. De kan bruges til at pirre den, som har dem på deres brystvorter og øge sensitiviteten i brystvorterne. Brystvorterne er nemlig en erogen zone, og kan betyde meget for nydelsen under sex. Hvis du gerne vil starte nogenlunde blidt ud, men stadig gerne vil bevæge dig over i noget mere kinky sex, så kan brystklemmer være en god mulighed for dette.

Inddrag en vibrator under sex

Der er ingen, der siger, at vibratorer kun skal bruges, når man onanerer. Vibratoren kan faktisk fungere utroligt godt under sex med din partner. Måske styrer du den selv imens din partner er inde i dig, eller måske styrer din partner vibratoren, hvilket vil give dig ekstra nydelse. Her kan I også prøve en vibrerende penisring, der både er god for din partner og for dig. Den giver nemlig nydelse til begge, og fungerer godt under penetrationssex.

Erotiske spil

Dig og din partner kan også prøve at spille erotiske spil som forspil. Det kan være en sjov måde at komme i stemning på og at gøre forspillet lidt mere spændende. Der findes mange forskellige slags erotiske spil, som I kan vælge i mellem. F.eks. kan du finde terninger med forskellige sexpositioner på. Eller du kan spille et brætspil med spørgsmål, om din partners præferencer, som du kan spille for at lære din partner bedre at kende og på den måde kunne forbedre jeres sexliv. Der er mange sjove muligheder, som I kan afprøve.

Rollespil

Rollespil og udklædning er en klassiker, når det kommer til at prøve noget nyt rent seksuelt med din partner. Det er der dog en grund til. Rollespil kan nemlig gøre dig og din partner mere komfortable med at afprøve forskellige ting, da I spiller en rolle i stedet for bare at være jer selv. På den måde kan I måske få lyst til og mod på at være mere eksperimentelle og udfordre jer selv.