Overlev foran skærmen i længere tid med gamerbriller

0
1205

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er så sjovt at spille. Og tiden har det med at forsvinde så hurtigt, når man har det sjovt. Men måske har du lagt mærke til, at du er begyndt at få lidt ondt i øjnene, efter du har spillet i lang tid. Det er fordi det blå lys fra din skærm faktisk skader dine øjne. Det er noget du kan beskytte dig selv imod, med hjælp fra det man kalder gamerbriller. Det er hvad navnet får det til at lyde som; briller, som du kan tage på, når du gamer. Og de behøver ikke at være grimme! Læs med her, hvorfor du burde få nogle og hvordan de fungere.

Når man bare ikke kan lægge kontrolleren ned

Man kender det med garanti. Man sidder lige inde i et game med vennerne. Det er måske den tiende kamp, hvis ikke mere og det er bare så sjovt. Alle bekymringerne og hverdagens tragedier er helt ude af syne og din familie er ikke tilstede. Så begynder det at svie lidt i din øjne. Du tørrer det væk og ignorere det, men langsomt bliver det værre og værre. Du får måske også lidt hovedpine og kan ikke forstå, hvorfor det skal ske nu! Du har det lige så godt, hvorfor skal din dumme krop ødelægge alt det sjove. Det er selvfølgelig også nu resten af holdet kommer online, så du kan jo slet ikke lægge kontrollen ned nu. Nu hvor alle er samlet, skal du jo ikke ødelægge det.

Det kan bare være træls. Men du kan gøre noget imod det! Nemlig få dig nogle gamerbriller! Som sagt tidligere, så får du ondt i øjnene og hovedpine, fordi du sidder og kigger ind i en skærm i så lang tid ad gangen. Det er det blå lys, som kommer fra skærmen, som dine øjne ikke har godt af. Det er også værre med gaming i forhold til arbejde eller film på skærmen, fordi du bare er mere fokuseret, når du spiller. Så tillader du bare mere blåt lys ind i dine øjne. Dette er skadeligt i større mængder. Der skal selvfølgelig rigtig meget til, for at du får permanente skader, men man skal stadig passe på dig selv.

Bearbejd det uden at det ødelægger det sjove

Det simpleste du kan gøre, for at bearbejde de blå lys, som skader dine øjne, er at tage jævne pauser. Hver time, så hold lige en halv times pause fra skærmen, så dine øjne lige kan trække vejret igen. Men en halv time kan føles som lang tid og hvis man nu har haft en hård dag, så vil man måske bare gerne slutte dagen af med en masse gaming. Det er så her, man bør overveje gamerbriller i stedet, for ikke at gøre skade på sine øjne, men heller ikke ødelægge alt det sjove. Der er ingen andre veje uden om det, hvis ikke man er villig til at forlade skærmen. Dine forældre havde desværre en pointe, da de sagde det ville give dig firkantede øjne.