Mere og mere foregår online

0
1565

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke den store tvivl om, at vi lever i en tidsalder, hvor der er mere og mere der foregår digitalt. Hvis noget kan gøre elektronisk, så bliver det gjort sådan. Det sparer mange for både tid og ressourcer. Der er naturligvis stadig mange ting, der kræver fysisk fremmøde. Det kan være alt fra dækskifte til tandlægebesøg osv osv.

Der er dog også ting der tidligere ville være foregået ved fysisk fremmøde, der nu bliver klaret online. De fleste bankforretninger har længe kunne klares gennem netbank og lignende. De store beslutninger som realkredit og lignende har dog typisk været forbundet med et fysisk møde. Sådan er det dog ikke nødvendigvis mere. En anden ting er bilkøb, hvor man også har skulle besøge forhandleren. VW var der første der tilbød online bilkøb, da de lancerede deres minibil VW UP. Her kunne alt klares med kliks på deres hjemmeside. Sidenhen har flere fulgt i deres fodspor, og det er uden tvivl også fremtiden for bilsalg.

Behandlinger rykker også online

En anden ting der også vinder frem er medicinske konsultationer af den ene og anden slags. Dette kan være alt fra småting hos sin praktiserende læge, og og til større psykiske lidelser, der behandles gennem online terapi. Det kan du eksempelvis læse mere om, hos denne psykolog i Århus, der tilbyder det som et nyt tiltag.

Vi laver i en digital tidsalder, men vi lever også i en tidsalder, hvor vi har travlt som aldrig før. Det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen, uden at man skal presse en time ved en psykolog ind. Alene af denne grund kan der være nogen der fravælger det.

Flere ting end nogensinde før foregår online, og der er nok ingen tvivl om, at fremtiden vil bringe endnu mere online. Hvor det stopper, kan man kun gisne om.