Læn dig tilbage imens husholdningen klares elektronisk

0
1926
En robotstøvsuger

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en digital tidsalder, og der bliver hele tiden opfundet nye ting som gør vores hverdag både nemmere og sjovere. Disse påfund hjælper os både på arbejdet, i fritiden, og når vi skal klare arbejdet i hjemmet. På grund af disse mange nye opfindelser får vi en masse tid, som vi kan bruge på alt det andet som vi skal nå. Et af de steder, hvor de nye gadgets hjælper os en hel del er i hjemmet. Det tager jo meget tid at holde et hjem rent, og det er ikke noget, som man har lyst til efter en lang dag på arbejdet. Herunder findes der tre bud på fede gadgets som kan spare os flere times rengøring ugentligt.

Robotstøvsugeren

Det er enormt svært at holde gulvet rent hele tiden. Især hvis man har børn eller husdyr, så bliver gulvet bare hurtigere beskidt. Derfor kan man have støvsuget det ene øjeblik, men gulvet vil være beskidt igen ganske få timer senere. Derfor kan det godt virke som spil af tid at skulle støvsuge hele tiden. Dette behøver man dog heller ikke med en robotstøvsuger. Man indstiller den til at sætte i gang i et bestemt interval, og så skal man kun selv støvsuge der hvor den ikke kommer hen.

Robotstyret vinduespudsning

Når man i en travl skal tage den daglige eller ugentlig rengøring, så er det svært at nå det hele. Det bliver ofte en overfladisk omgang, da det tager tid at ramme samtlige områder. Her er vinduerne et af de punkter som ofte bliver sprunget over. Men der er heller ikke nogen grund til at gøre vinduerne rent, da de faktisk kan klare sig selv. Det eneste man skal have er en robotvinduespudser, som man blot skal fylde sæbevand i en gang imellem.

Elektronisk gulvvask

Når robotstøvsugeren har gjort sit arbejde, så skal der selvfølgelig også vaskes gulv. Dette skal ikke gøres så tit, men en gang om ugen er fint. Selvom det ikke sker så tit, så er der tale om et træls stykke arbejde. Derfor kan man passende få robotgulvakseren til det.