Gardiner med motor – Nemt og bekvemt

0
2353

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Gardiner fungerer i dag som udsmykning i hjemmet samt som en funktionel afskærmning af solens stråler. Vi kender det nok alle sammen – Du sidder i sofaen i eftermiddagstimerne, TV’et viser et spændende program og du er egentlig ret opslugte af stemningen og programmet. Pludselig falder solens stråler på TV-skærmen eller dit ansigt, så du har svært ved at tyde billedet på TV-skærmen. Her er kommer gardinernes funktionalitet i spil, for med de rette gardiner kan du opnå det sollys du ønsker eller en minimering af lyset i stuen, når du ser TV. På samme tid kan gardiner fungere som udsmykning til hjemmet.

Gardiner fås i et vælg af varianter og kan være med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet. Du kan blandt andet få gardiner som lamelgardiner, plissegardiner, mørklægningsgardiner, panelgardiner, rullegardiner og mange flere varianter. Fælles for de mange gardintyper er dog, at du selv skal rejse dig op og manuelt trække dem fra eller for efter dit behov. Men vidste du, at det er muligt at få gardiner med motor?

De mange fordele ved gardiner med motor

Gardinproducenterne er bevidste om vores behov og ønsker. Derfor kan du i dag få gardiner med motor, der kan styres via en central fjernbetjening. På denne måde er du fri for at rejse dig op fra sofaen og dermed selv trække gardinerne for og fra, når du føler for det. Her kan du i stedet trykke på en knap, imens du ligger i sofaen og gardinerne vil gøre, som du beder dem op. Det er super nemt og bekvemt, og der findes faktisk flere fordele ved motorstyringer af gardiner.

Hvis du har små børn, så ved du, at de er ekstremt nysgerrige og finder glæde ved at gå på oplevelse i hjemmet. Der er derfor altid en fare for, at de får fat i gardinsnoren og kommer til skade med denne snor. Dette problem undgår du fuldstændig ved at implementere en motoriseret gardinløsning. Ved at disse gardiner med motor styres via en central fjernbetjening, undgår du helt løshængende snore, som børnene kan hænge fast ved eller tage fat i. Det vil være med til at skabe en større tryghed i dit hjem. Det er selvfølgelig en bonus, at du for et mindre ekstrabeløb slipper for selv at skulle trække dine gardiner fra eller for i dit hjem. Du vil nok aldrig fortryde at få gardiner med motor implementeret i dit hjem, når du først opdager hvor nemt og bekvemt det er i din hverdag. Motorerne til gardinerne kan desuden fås meget lydssvage, så du ikke kommer til at opleve dem som forstyrrende.