Firmaevents styrker arbejdsglæden.

0
1334

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Glade medarbejdere er effektive arbejdere. Det er måske ikke den store overraskelse, men gode relationer til kolleger ar blandt de ting som folk fremhæver som vigtigt for deres arbejdsglæde.

Det er de små samtaler om morgenen, over frokosten eller ved kaffeautomaten som folk sætter pris på. Dertil kommer så de større arrangementer så som firmafester, teambuilding og endelig forskellige slags større events.

Rammer dine events rigtigt?

Der findes et utal af eventbureauer i København og der er stor forskel på deres spidskompetencer. Nogle er gode til bryllupper, nogle tager sig kun af firmaevents og så er der de større eventbureauer som hjælper med helt store event. Det gælder om at finde et som passer til det formål som jeres virksomhed ønsker. Derudover handler det om  at finde den helt rigtige lokation til konferencen, festen eller hvad eventet nu er.

Der er dog stor forskel på hvilken slags events folk sætter pris på og det afhænger meget af den virksomhedskultur som er på arbejdspladsen. Det sker ofte at virksomheder selv arrangere events ud fra deres egene fornemmelse af hvilken virksomhedskultur de har, men det går ikke altid som planlagt. Ofte er det en god ide at få et professionelt event bureau, med et objektivt blik til at arrangerer dine events.

Hvilken værdi kan man få fra et event bureau?

Når der er et dygtigt eventfirma som står for arrangementet, så får man meget mere end blot mad, pynt og underholdning – man for medarbejdere som bliver gladere for deres arbejdsplads i hverdagen. De får fælles oplevelser som de kan dele med hinanden og som ryster dem sammen som team. Mange undersøgeler peger desuden på at glade medarbejdere har mindre sygedage en folk som måske er knap så glade for deres firma. Hvis ikke disse argumenter er nok til at jeres firma ser at få arrangeret en dejlige event, så kan vi lige afslutningsvis nævne at glade medarbejdere er mere produktive og loyale.