Drop den digitale kalender

0
2378
Kridttavle til væg

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste børnefamilier har rygende travlt hver eneste dag. Det er ikke altid, at man husker hvornår børnene skal til henholdsvis fodbold, håndbold, til bedsteforældre osv. Det kan være stressende for ungerne, hvis de ikke ved, hvem der henter og bringer til diverse ting. Derfor kan det i nogle tilfælde være en rigtig god idé, hvis man får en kridttavle til væg hængt op.

Drop den digitale kalender

I stedet for konstant at skulle holde sig ajour med sin partner omkring møder osv, så kan I bruge en kridttavle. Hæng den op i et rum, hvor I med garanti ser den. Lav et skema hvor alle medlemmer i husstanden får en række til hele ugen. Her skrives alle aktiviteter, legeaftaler, møder og aftaler for hvert enkelt medlem. Det skaber et overblik over ugen og gør det i de fleste tilfælde nemmere at overskue.
Så ved alle i husstanden, hvad de skal, hvor længe og hvor det foregår.
I kan eksempelvis gøre det til en fælles ting hver søndag, hvor alting bliver skrevet ned. Herefter kan de, der ønsker det, få overført alle tavlens informationer i egne kalendere.

Det hele behøver ikke være sort og hvidt

Selvom tavlen er sort og kridtet er hvidt, så behøver det ikke være så kedeligt og struktureret, som det måske lyder. Fritidsinteresser som fodbold kunne tegnes på tavlen i stedet for skrift. Det skaber liv og gør det en smule sjovere at kigge på.
Hvis nu familien eller husstanden bliver træt af at have en tavle til væg hængende i et fælles rum, så kan den komme ind på kontoret eller et børneværelse.
Her kan den enten bruges som huskeliste / to-do eller tegnetavle.
Det er lidt nemmere at huske, hvis det står meget stort sort på hvidt på en ophængt kridttavle.

Hvis I er friske på at bryde de normale rammer, så findes der et stort udvalg af kridttavler hos Skiltex her.