Dit barn skal ud og lege – også i kulden

0
2155

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse dage er det bidende koldt udenfor, og det kan for mange være lidt fristende at blive indenfor under dyner og se en god film med ungerne. Dette er dog i langt de fleste tilfælde i langt højere grad et udtryk for hvad forældrene ikke vil, end hvad børnene ikke vil. Børn har det nemlig ikke på samme måde som kulde, som voksne, og kan i langt de fleste tilfælde godt lige at vælte rundt uden for i kulde og meget gerne i sne.

Vintertid er ikke lig med online tid

Det er sundt for både børn og voksne at komme udenfor i den friske luft i stedet for at sidde inden i den samme indelukkede stue. Det eneste det kræver at komme ud og lege uden at blive syg er en god flyverdragt som denne, nogle gode handsker og en tyk hue. Så selvom det også kræver at du selvfinder de store jakker, og måske skibukserne frem. Så er det altså bare at lægge iPaden fra jer, slukke for Netflix og alt andet digital og elektronisk og ud og nyde den danske kolde vinter.

Der er trods ikke meget, der er bedre, end at komme ind efter nogle gode timer i kulden, mærke varmen der blusser i kinderne og få en god kop kaffe og kakao til børnene – og SÅ kan i tænde for elektronikken igen med god samvittighed.