Digitalt baby shower

0
1026

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Som du er klar over, så er vi midt i en nedlukning af landet. Der er forsamlingsforbud, og selvom det ikke er ulovligt, så anbefales det ikke, at man mødes mere end 5 personer i private hjem. Faktisk anbefales det ikke, at man mødes med nogen udover husstanden. Fester selvsagt helt bandlyst i øjeblikket. Havde man planer om en større fest, vil man da derfor med al sandsynlighed have udskudt denne til senere på året – hvor der forhåbentlig er lukket op igen. Der er dog nogle ”fester”, der kan være lidt svære at udskyde, da der er afhængige af begivenheder, som ikke tager hensyn til corona. En af disse er baby shower, der i sagens natur skal afholdes inden babyen kommer til verden.

Digital baby shower

Som gravid vil man naturligvis ikke gøre det mindste, for at udsætte sig selv og ikke mindst sit ufødte barn for en unødvendig risiko. Man skal da i selvfølgelig heller ikke holde en baby shower fysisk, hvor alle veninder mødes. I stedet skal man følge tidens helt store (nødvendige) trend, nemlig at holde den digitalt, hvor veninderne kan deltage via hvilken videotjeneste man nu bruger.

Det betyder dog ikke, at man ikke kan kan gøre lidt ekstra ud af det, hvis man er den, der står for at skulle afholde det. Sørg for at sende sende rigtige invitationer ud til dem der skal deltage. Sørg for at få indsamlet gaverne, så de er der på dagen. Lav eventuelt en lille pakke med baby shower pynt, som man kan sende til dem der skal deltage.  På den måde bliver det lidt mere som om, det er rigtigt. At være gravid at være kæmpe stort, og man er komplet i sine følelsers magt. Så jo mere normalt og hyggeligt, man har mulighed for at gøre ting, jo mere bør man gøre. Vi lider alle afsavn i disse tider, men det behøver ikke at være værre, end det er.