Digitale værktøjer til projektstyring

0
2028

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke uvæsenligt, hvordan du håndterer projekter. Mange projekter lider nemlig under, at de ikke bliver tildelt nok fokus. Derfor ser vi, at der kommer flere og flere værktøjer til, der kan være behjælpelige i den henseende. Dette værktøjer omtales helt enkelt som et projektstyringsværktøj. De har til formål at hjælpe virksomheder generelt, og projektledere i virksomheden mere konkret, med håndtering af projekter og med at planlægge, eksekvere og evaluere på disse.

Vi har undersøgt et par af markedets umiddelbart bedste værktøjer til opgaven i en test der bestod i praktisk håndtering. Det vil sige, at vi ganske enkelt testede disse i praktiske, daglige henseender. Udfaldet var, at det bedste projektstyringsværktøj på markedet blev værktøjet fra eazyprojekt.
Projektstyring
EazyProject er et komplet og yderst brugervenligt projektstyringsprogram, der samler trådene i løsningen, lige fra projektplanlægning til timeregistrering, rapportering og fakturering.

Du får samtidig Gantt og planlægning med Drag & Drop, Kanban tavler, porteføljeoversigter og meget mere. Så her får du meget for pengene. EazyProject tidsregistrering tilbyder simpel og hurtig indrapportering af timeforbrug, kørsel, udlæg, rejseudgifter m.m.. EazyProject Gantt-kortet er et unikt projektstyringsværktøj til projektlederen, der ønsker et visuelt overblik over projekter, opgaver og ressourcer.

Den generelle tilbagemelding fra brugerne var:

Vi var meget tilfredse med indsatsen for at få systemet implementeret hos os, og vi fik rigtig god hjælp til at få nytte af de relevante funktioner ift. vores virksomheds procedurer.