Anskaf et parkeringsselskab og få firmaets parkeringspladser tilbage

0
715

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Parkeringspladserne ved firmaet skal naturligvis være ledige til de ansatte og kunder, men hvis der ikke er markeret andet, så kan uvedkommende trafik nemt udnytte de tomme pladser. Det sker ofte, men der findes heldigvis en god løsning på problemet. Du kan holde pladserne ledige ved at anskaffe et godt parkeringsselskab, som kan holde øje med pladserne for dig.

En digital løsning gør det nemmere for jer

I kan helt sikkert finde en masse gode bud på firmaer, som tilbyder gode løsninger. Hvis I dog vil gøre det nemt for jer selv, så bør I vælge et parkeringsselskab, som tilbyder en digital løsning. Det vil medføre, at I aldrig løber tør for gæstelicenser, de skal nemlig ikke sidde i forruden, for i dag kan mange af processerne blive gjort online.

Det virker ved, at tilladelsen til parkering bliver registreret gennem nummerpladen. Det erstatter derfor naturligt licenser og lignende. Det sparer på både tid og på miljøet, hvis det hele foregår online. Bliv klogere på parkeringskontrol online og de fremtidssikrede løsninger, som nogle selskaber tilbyder – læs mere her.

Gode overvejelser når du vælger parkeringsselskab

Når du skal vælge, hvilket parkeringsselskab der er et godt match for dig og virksomheden, så er der nogle overvejelser, som kan være gode at have med sig, inden købet finder sted.

  1. Det er vigtigt, at det føles som et samarbejde, når du vælger parkeringsselskab. Du bør derfor overveje, om du kan se dig selv samarbejde med parkeringsselskabet
  2. Overvej, hvilke krav du har til parkeringsselskabet. Det kan være, at du meget gerne vil have gratis kontrol, gennemsigtighed i kontrollen og servicemindede p-vagter. Undersøg om de parkeringsselskaber, som du kigger på, lever op til dine krav.
  3. Sørg for at finde et parkeringsselskab, som er medlem af Parkeringsklagenævnet. Det er et lovkrav til virksomheder, der udfører parkeringskontrol på private ejendomme.