Algerne skal væk fra din terrasse – NU!

0
649

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En terrasse ser ikke pæn og indbydende ud hvis den er angrebet af alger. Alger trives af både sol og fugtigt vejr, hvilket gør, at du ikke vil kunne undgå en smule grønne belægninger på terrassen. Det er dog vigtigt at du holder algebestanden nede, så tilstanden ikke bliver værre. Det anbefales at du fjerner algerne lige så snart du ser dem. På denne måde kan du bedre holde terrassen ved lige. Du kan købe algerens i byggemarkedet, så du er klar til at bekæmpe de grønne belægninger

Køb algerens til dine fliser 

Der findes flere typer af algerens. Fælles for dem alle er at der er et middel i, som kan opløse algerne på fliseoverfladen. Midlet går ind og opløser algerne, så det er nemt at skrubbe af bagefter. Der er delte meninger om, hvilket middel der er det bedste på markedet. Det vigtigste er, at du finder noget der virker. Derfor bør du bare tage det første og bedste middel du ser. Du kan risikere at algebestanden sidder så godt fast, at det er nødvendigt med flere midler end bare algerens. 

Når opgaven er for stor

Hvis du ikke orker at bekæmpe alger selv eller syntes det er for omfattende en opgave, så kan du heldigvis få en fagperson til at hjælpe dig. Fagfolkene rykker hurtigt ud og har en højtryksrenser med, som de kan spule på dine fliser. Du skal slet ikke bekymre dig om noget udover at få lavet en aftale. Den professionelle ordner hurtigt dit algeproblem og på ingen tid vil du kunne se en markant forskel. Afhængig af hvor slemt det er, kan din terrasse i nogle tilfælde være nødsaget til at skulle have mere end en behandling. 

DEL
Tidligere artikel