Ærligt talt – alt er ikke digitalt

0
2647
digital

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom mange tror, at alt er blevet digitalt, så er dette ikke helt rigtigt. Der er stadig mange elementer, som ikke er blevet digitalt endnu, da der stadig er plads til det trykte, selvom der er pres fra den digitale verden. Det kan specielt ses inden for det offentlige, hvor mange ting er blevet digitaliseret, så man ikke har mulighed for at sende og modtage på tryk mere. Det trykte er dog ikke helt forsvundet, da der nogen steder stadig er en platform for det trykte.

Det digitale får mere og mere plads

Det er tydeligt at se, at det digitale kommer mere og mere i fokus. Flere steder kan man opleve, at det digitale helt har overtaget platformen, hvor der derfor ikke er mulighed for at sende eller modtage på tryk. Dette kan f.eks. ses inden for marketing, hvor der er kommet et ekstra fokus på online markedsføring, da platformen har flytte sig fra den gammeldags trykte, til en mere online del, hvor man i stedet prøver at fange folks opmærksomhed på de sociale medier.

Der er stadig mulighed for det trykte

Selvom det digitale er kommet mere i fokus, er der dog stadig plads til det trykte, da det digitale ikke fylder det hele endnu. Hvis man derfor er nervøs for, at der ikke er plads til det trykte, så skal man ikke være det. Det er dog vigtigt, at man husker de vigtige elementer, hvis man stadig gerne vil være på tryk. Her kan det være en god ide at have nok blækpatroner, da det er et vigtigt område inden for det trykte. Står du derfor, og mangler blækpatroner, kan du læse mere her.

Det digitale overtager mere og mere

Selvom alt ikke er blevet digitalt endnu, er det dog begyndt at overtage mere og mere. Der går derfor ikke mange år, før det digitale har overtaget endnu mere af det, vi kender fra i dag.