2 gode Investerings-apps

0
2217

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udtrykket ‘wealth management’ lyder anvendeligt til superrige personer. De fede gebyrer, som mæglere og formueforvaltere tager betyder, at personer med store opsparinger i banken ikke har tendens til at se investering som en mulighed.

Men tiderne for investeringsrådgivning er ændret, og en række firmaer har lanceret investeringsplatforme til forbrugere, herunder apps til at investere i selskabsaktier og aktier og crowdfunding-platforme.

Her er nogle af de bedste muligheder derude for at investere dine penge online. Det er naturligvis altid værd at huske på, at det er med en vis risiko.

WiseAlpha, der blev grundlagt i 2014, giver hverdagens investorer adgang til selskabsobligationer udstedt på institutionel gældsmarkedet.

Opstarten blev skabt med ideen om at bringe en online markedsplads til virksomhedernes gældsmarkeder og øge adgangen til investorer af alle størrelser på en gennemsigtig og ansvarlig måde.

Grundlægger og administrerende direktør Rezaah Ahmad har tidligere arbejdet i M & A og leverede finansiering af en Deutsche Bank og Alpstar, mens CTO Aidan Hamade tidligere byggede applikationer til multinationale virksomheder som HSBC, Deutsche Bank og ANZ.

WiseAlpha har indtil nu administreret £ 3,6 mio.

Gebyrer: Der er 1% årligt servicegebyr på alle konti.

ETFmatic tager sit navn fra ETF, kort for ‘børsnoteret fond’. Som navnet antyder, giver opstart ETF-porteføljer i Storbritannien og 31 andre europæiske lande via sin digitale rådgivningsplatform og mobilapp. Formålet er at give folk mulighed for nemt at konvertere deres besparelser til investeringer. Brugere kan komme i gang med en GBP, EUR eller USD-konto på blot fem minutter.

Starten blev lanceret i 2014 og hævder nu at have den mest downloadede app i Europa, indenfor deres felt, med over 160.000 downloads.

Gebyrer: 0,48% om året for porteføljer op til 25.000 og 0,29% for dem, der er 25.000 og derover.